Het begin - Reisverslag uit Hanoi, Vietnam van Jeroen Bek - WaarBenJij.nu Het begin - Reisverslag uit Hanoi, Vietnam van Jeroen Bek - WaarBenJij.nu

Het begin

Door: Anne-Karien (namens Jeroen)

Blijf op de hoogte en volg Jeroen

02 Augustus 2009 | Vietnam, Hanoi

Lieve vrienden/familie,

De afgelopen dagen heb ik 2 korte smsjes van Jeroen in telegramstijl ontvangen. In ieder geval is duidelijk dat hij het ontzettend naar zijn zin heeft. Wat wil je nog meer! :D
Waarschijnlijk gaan ze morgen weg uit Vietnam en varen ze in twee dagen naar Singapore. Daar gaan ze volgens Jeroen: 'bunkeren.' Daarna varen ze in 15 dagen naar het Suezkanaal. Één dag door het Suezkanaal en van daar richting Gibraltar. De uiteindelijke bestemming is Denemarken. Dus wie weet kunnen we nog zwaaien vanuit Nederland! ;)
Ze vervoeren onderdelen voor windmolens. Ik heb mij hier laten vertellen dat Denemarken een van de grootste windmolensproducent heeft in Europa (Vestas?). Dus grote kans dat het voor hen is.
De bemanning is erg leuk. Ik quote: 'Mensen relaxed!' Hij is begonnen in de machinekamer. 'Echt super!' aldus Jeroen ;) Daarbinnen is het 40 graden. Niet heel verwonderlijk aangezien het in Vietnam al boven de 30 graden is.
Natuurlijk heeft hij zijn eigen hut gekregen.
Voor de rest weet ik niet meer maar nu zijn jullie ook weer wat op de hoogte :)

• 02 Augustus 2009 - 22:38

Niky:

Hee Jongen,

Laat het echte werk nu maar beginnen. Veel succes en een behouden vaart.

Groetjes en een dikke kus

• 02 Augustus 2009 - 22:39

Robert:

Super gaaf om te horen dat het allemaal goed gaat!

• 03 Augustus 2009 - 04:48

Marleen:

Hé AK,
    tof dat je ons op de hoogte houd!

Ik zal nog eens kijken of ik de bladzijdes van het boekje in jpeg vorm kan krijgen!

Groetjes

• 03 Augustus 2009 - 08:01

Anne-Karien:

Ohja, wat ik ben vergeten: jullie krijgen allemaal de groeten van hem! :D

• 03 Augustus 2009 - 14:01

Ben De Bekker:

natuurlijk worden we graag op de hoogte gehouden van onze pleegzoon (grapje)We zijn op vakantie maar hebben eeb laptop bij ons en kunnen daarmee gebruik maken van internet dus vandaar dat we dit nu kunnen lezen. De groetjes vanuit een zonnig zuid frankrijk, Ben en Noor.

• 04 Augustus 2009 - 19:59

Mandy:

Hallo!

Wat een leuk idee om het op deze manier bij te houden! Dat scheelt weer een hoop mailen en schrijven. Erg leuk dat jullie de moeite hebben gedaan om het vriendenboekje online te zetten. Super leuk gedaan!

Groetjes Mandy