Verrassing: mijn eigen reisverslag!
Door: Jeroen
Blijf op de hoogte en volg Jeroen
31 Juli 2009 | Vietnam, Ho Chi Minhstad
Hier mijn eigen reisverslag vanuit Vietnam!
Gisteren ben ik op Schiphol opgestapt op de vlucht naar Hong Kong! Ik heb een goede vlucht gehad met wind mee dus we waren er snel. Het eten was goed dus ik was al snel tevreden. Na 2 uurtjes wachten op het mooie vliegveld van Hong Kong zijn we verder gevlogen naar Vietnam. We want ik ben samen met nog een stagiare van de zeevaartschool Amsterdam en de 2e WTK. (ik ben trouwens de oudste van het stel:D) Op het vliegveld in Vietnam zijn we opgehaald door de agent en naar ons hotel gebracht. We hebben alle 3 een eigen kamer met airco en internet! Net zijn we even de stad ingeweest. Het is er een, grote chaos. overal zie je brommers. We hebben een pilsje gedronken op een rondvaartboot met "gezellige" live muziek. Wij waren een grotere attractie dan de rest. Naast het bier nog een portie Chicken Wings besteld. maar het was alles behalve...! Na voor een paar centen te zijn afgezet zijn we richting het hotel vertrokken. Je moet alles een keer hebben mee gemaakt. Morgenvroeg worden we om 8 uur opgehaald om daarna na het schip te vertrekken.
Ik heb van de 2e WTK vernomen dat we naar Denemarken gaan nadat we in Turkye zijn geweest. Ik ben benieuwd en probeer jullie op de hoogte te houden.
Daarnaast wil ik iedereen bedanken die in het vriendenboekje heeft geschreven. Om sommige foto's heb ik me kapot gelachen.
We spreken elkaar snel weer.
Groetjes uit het zonnige zuiden (32 graden)
Jeroen
30 Juli 2009 - 17:41
Mama:
Hee, dat is leuk!
Voordeel van internet, he! Fijn dat alles goed is gegaan. Geniet lekker van je 1e avontuur! Groetjes en dikke kus van O&O. Succes morgen!
V.l. en kus Mama -
30 Juli 2009 - 17:46
Alexandra:
leuk dat je ook zelf een stukje hebt geschreven!:D
Goeie reis he, veel plezier!! -
31 Juli 2009 - 00:02
Jeroen:
Dank jullie wel allemaal! Groetjes en een dikke zoen terug! Ik ga nu ontbijten en dan aanboord.
Jeroen -
31 Juli 2009 - 16:37
Daan:
Agent klinkt wel heel sjiek!!
Wel gezellig zo met nog 2 mensen dan alleen toch??
Veel plezier op het schip!!
Groetjes je zusje